vakgebieden

Sterk en Flexibel in uitvoerend werk in de regio! We geven u een overzicht van onze vakgebieden. Staat uw vakgebied er niet tussen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kunnen u ontzorgen op de volgende vakgebieden

Beveiliging

Detact levert professionele en gediplomeerde beveiligers.  Heeft u extra personeel nodig vanwege ziekte, vakantie of door het aannemen van (grotere) opdrachten? Detact zorgt voor kwaliteitsbehoud van uw dienstverlening!

industrial, security, logistic

Schoonmaak

Hoe fijn is het om in een schone en daardoor veilige omgeving te werken? Hoe mooi is het als u een vraag van een klant kunt beantwoorden en uw dienstverlening kunt uitbreiden of handhaven (tijdens afwezigheid door vakantie of ziekte)? Heeft u daardoor “handjes tekort” en kunt u deze vraag van uw klant niet inlossen? Dan lost Detact dit voor u op door het inzetten van onze professionals.

adult, woman, medicine

Zorg

De druk op de zorg is enorm, mede vanwege Covid-19- met als gevolg een hoog ziekteverzuim en veel vacatures. Dit kan problemen opleveren voor de zorgkwaliteit. Detact kan dit probleem voor u oplossen door de inzet van zorgprofessionals